Reisverslagen

Reisverslagen.

Omdat we beiden met pensioen zijn, kunnen we langer op reis met de camper. Van onze reizen maken we een reisverslag met overnachtingsplaatsen. De bezochte landen hebben wij in het menu aangegeven.  We hebben  nu ook enkele malen overwinterd in Spanje en Portugal. Dit bevalt ons heel goed. Overwinteren vindt u ook onder reisverslagen in het menu.

Voor mensen die langer op reis gaan of willen overwinteren hebben we naast onze websites ook de facebook pagina overwinteren met de camper.

 

Reisverslagen

Reisverslagen, op de foto Silves, Portugal.

Foto: Silves, Algarve, Portugal

Reisverslagen.

2019

2018

2017

2016

Eerdere reizen

Reisverslagen van andere camperaars.

Overwinteren

Ook overwinteren we een aantal jaren in Spanje en Portugal. Handige links voor mensen die ook willen overwinteren of langer op reis gaan.

Informatie delen over overwinteren zie onze facebook pagina over dat onderwerp.

 

Share

2 reacties op Reisverslagen

 1. Hanky schreef:

  Goedemorgen, -middag, -avond.

  Ik was weer een keer op deze site en bladerde de verschillende “onderafdelingen” even door. Zo kwam ik ook terecht bij het thema “overwinteren”. Daar gaat op dit moment mijn/onze gedachten en interesse naar uit. Komend jaar willen wij begin februari naar het zuiden om een paar maanden wat beter/mooier weer te beleven. Bovendien lijkt het me heel leuk om ook eens de Paasdagen/-vieringen op het Iberisch Schiereiland mee te maken. Maar ik kan op uw site deze pagina alleen via Facebook bereiken. En dat is het probleem: ik heb en wil geen Facebook. Mijn vraag is dus nu: hoe kan ik diezelfde informatie zien/lezen? Is er een mogelijkheid?

  ik ben zeer benieuwd.

  Verder: alle credits voor deze site!

  Met vriendelijke groet,

  Hanky

Geef een antwoord