Augustus 2018

Morgen vertrekken we weer voor een poosje met de camper. De eerste stop is om E-Trailer te laten inbouwen die we gaan testen. Dat is in Delft, daarna rijden we richting Duitsland, met denken we nog over een stop in Nederland . Verder zien we onderweg wel. De nieuwste berichten staan bovenaan.

17 augustus

Na een nacht met veel regen vandaag naar huis gereden met mooi weer. Morgen gaan we verder op het Blog dagelijkse zaken.

16 augustus

Voor ons een speciale dag, op 16 augustus 1977 overleed mijn vader. Op dezelfde dag overleed Elvis Presley, dat was toen het nieuws van de dag. Voor ons natuurlijk helemaal niet belangrijk. We blijven vandaag nog in Goch en morgen gaan we weer richting huis. Volgende week moet de camper voor APK weg.

15 augustus

Omdat je maar 2 x 24 uur in Tolkamer mag staan hebben we besloten om nog een paar dagen in Goch te gaan staan voor we naar huis gaan. We komen weer allemaal bekenden tegen, dat is hier vaak zo. Natuurlijk even het centrum in geweest.

14 augustus

Onze vrienden, Jaap en Tieneke,  zijn naar huis. In de omgeving gefietst, een mooie fietsomgeving. Morgen gaan we naar een andere plaats, waarheen zoeken we nog uit. Dan komt een meneer geld ophalen. Maddy vraagt het is toch 2 maal 24 uur? Hij antwoordt, nee twee nachten. Oh, ja mevrouw het is heel lastig om uit te leggen. Vervolgens vraagt hij mij de camper met aanhangwagen een meter achteruit te zetten. Ik zag het nut daar niet zo van in, dus heb hem laten staan. Toen de man verder liep heb ik toch even op internet naar het aanwijzingbesluit camperplaatsen, waar duidelijk 2 maal 24 uur staat.  Ook moet je parkeren met inachtneming van het parkeervak. Dus de meneer op de terugweg aangesproken en hem verteld dat het aanwijzingsbesluit het over 2 maal 24 uur had en of hij eventueel de bekeuring zou betalen. Hij nam mij mee naar het bord waar 48 uur op staat en het tweede bord waar 2 maal 24 uur op staat. Vervolgens vertelde hij mij dat er geen aanhangwagen achter de camper mocht zitten. Natuurlijk vroeg ik waar dat geregeld was. Toen liep hij boos weg. Tsja, zo is het toevallig ook nog eens een keer.

Deze slideshow vereist JavaScript.

13 augustus

Vanmorgen naar Tolkamer gereden, dat vinden we altijd een leuk plaatsje. Ook hier komen we weer bekende camperaars tegen altijd leuk. Vandaag wel een dag met regen en onweer. Maar boten kijken is altijd leuk. De camperplaats staat vol.

Deze slideshow vereist JavaScript.

12 augustus

In Goch komen we veel vrienden en bekenden tegen, wat altijd gezellig is. Een hapje gegeten bij Balkan an der Markt. Prima gegeten. s’middags met vrienden doorgebracht. Ondertussen lande er dichtbij een luchtballon.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

11 augustus

Vandaag komen vrienden met de camper ook deze kant op. Ze waren in Noord-west Nederland maar daar stormde het nogal. Het is gisteren steeds drukker geworden op de camperplaats, vannacht heeft het behoorlijk geregend, maar nu schijnt de zon. s’Middags gezellig met vrienden bijgepraat. Daarna een brief geschreven aan de gemeenteraad en B&W van Noord-Beveland waarom men wel in recreatievaartuigen mag overnachten en niet in campers. Tevens gevraagd waarop een algeheel verbod is gebaseerd, gelet op hogere wetgeving.

10 augustus

Gisteren mijn gedachten over camperen op de website gezet, natuurlijk veel commentaar, het meeste positief.  Ook ben ik door het bestuur van de CCN gevraagd een juridisch werkgroepje op te richten om meer aandacht voor camperplaatsen en de wetgeving daaromtrent te vragen. Natuurlijk ga ik daarmee aan de slag.Gisteravond wel regen en wat wind gehad, maar viel alles mee. Vanmorgen naar Goch gereden. Even het stadje in geweest en wat gegeten bij Restaurant Syrtaki, waar je voor € 7,50 een prima middagmaaltijd hebt. Toen we aankwamen was het rustig, nu arriveren er meer campers. Als ik sommige bestuurders zie stuntelen om de camper op de plaats te zetten, dan kan ik me voorstellen dat er veel schade wordt gereden. Een overnachting kost hier € 5,00.

 

9 augustus

Vanmorgen eerst de kippen van de buren van voer voorzien, daarna om 07.30 uur vertrokken naar Delft, waar E-Trailer is ingebouwd, dit gaat vlot en secuur. Natuurlijk direct gekeken hoe het werkt en alles op mijn smartphone geïnstalleerd. Het ziet er allemaal goed uit en alles werkt. Op de link leest u er meer over. Daarna doorgereden naar Vianen waar we een plaatsje vinden op het evenemententerrein. We hebben zo nu en dan een buitje, voor vanavond verwachten we meer wind en onweer, al lijkt dit volgens de meeste Apps hier ook mee te vallen. We staan hier prima, verharde ondergrond. Heerlijk dat we nu alles mee kunnen nemen met de aanhangwagen.

CP Vianen, evenemententerrein.
Share