Reclame

Reclame op onze camper websites?

Door het coronavirus gaan steeds meer mensen op vakanties met een camper of caravan. Kamperen is nu een van de beste manieren om vakantie te vieren. Er is dan ook een rush op campers en caravans om te kopen of te huren. Om de naam van uw bedrijf goed onder de aandacht te brengen hebben wij veel mogelijkheden, zoals: Camperlanden,Camperpunt, Campervisie, Kampeerautosite en Mobiele-recreatieDeze websites behoren net als onze camper startkabel pagina’s tot de bekendste en meest bezochte Nederlandse- en Belgische camperwebsites op internet. Daarnaast beheren we meerdere camper gerelateerde facebook pagina’s en groepen.

Statistieken

Camperpunt, Camperlanden en de andere websites scoren bijzonder hoog in de statistieken.  Zo hebben onze websites ieder jaar miljoenen hits en honderdduizenden unieke bezoekers. Door dit grote aantal bezoekers zijn de websites geschikte media om uw bedrijf, product of activiteit onder de aandacht te brengen bij het publiek. Reclame helemaal gericht op de doelgroep van uw bedrijf.

Natuurlijk kunnen we maatwerk leveren, reclame zoals u het wilt, gericht op uw doelgroep. Omdat wij veel publiceren op Facebook, Twitter, Instagram, en LinkdIn, Google+ wordt uw bedrijf steeds bekender wat de verkoop ten goede komt. Daarnaast publiceren wij enkele malen per maand een nieuwsbrief met ruim 1100 abonnees.

Wanneer u uw bedrijf bekender wil maken bij de groep campergebruikers, dan maken wij graag een offerte, waarbij wij rekening houden met uw wensen.

Wij kunnen uw reclame plaatsen op één of meerdere van onderstaande websites. Naar de mening van bedrijven die uw voorgingen zijn wij goed en goedkoop en dat willen we graag zo houden. Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte.

U kunt contact met ons opnemen via info@camperpunt.nl

Onze websites:

Onze startkabel pagina’s:

Daarnaast beheren wij meerdere camper facebookpagina’s, met ruim 10 duizend leden en vele “vind ik leuks”, te weten:

Ook zijn wij te vinden op twitter, google+ en andere sociaal media. Ook hier hebben wij ruin 10.000 volgers.

Wij horen graag, waar uw wensen liggen en passen een offerte daarop aan.

U weet: Adverteren is begeren!

 

Share

Geef een reactie