Adverteren op onze camperwebsites?

De populariteit van vakanties met campers en caravans groeit gestaag. Kamperen blijft een van de meest geliefde manieren om vakantie te vieren, vooral sinds de coronacrisis, wat heeft geleid tot een ware toename in de vraag naar campers en caravans.

Om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten, bieden wij diverse advertentiemogelijkheden op vooraanstaande websites zoals Camperlanden, Camperpunt, Campervisie, Kampeerautosite en Mobiele-recreatie. Deze platforms behoren, net als onze camper startpagina’s, tot de meest bezochte en bekende Nederlandse en Belgische camperwebsites op het internet. Daarnaast beheren we meerdere campergerelateerde Facebook-pagina’s en groepen, en onze nieuwsbrief heeft duizenden geabonneerden.

We hebben een solide reputatie in de campergemeenschap. In oktober 2002 hebben we het initiatief genomen tot de oprichting van de Camperclub Nederland. Ook hebben we meerdere grote campertreffens georganiseerd, wat de bekendheid van met name Camperpunt enorm heeft vergroot onder camper- en caravanliefhebbers.

Statistieken

Camperpunt, Camperlanden en onze andere websites hebben opvallend hoge statistieken. Elk jaar genereren onze websites miljoenen bezoeken en honderdduizenden unieke bezoekers. Dankzij dit grote aantal bezoekers zijn onze platforms uitstekende media om uw bedrijf, product of activiteit gericht onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Onze reclamemogelijkheden zijn volledig afgestemd op uw doelgroep binnen de camperwereld.

Op Maat

Natuurlijk kunnen we maatwerk leveren voor uw advertenties, aangepast aan uw wensen en gericht op uw doelgroep. Dankzij onze actieve aanwezigheid op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Google+ wordt uw bedrijf steeds bekender onder uw doelgroep, wat de verkoop ten goede komt. Bovendien versturen we meerdere keren per maand een nieuwsbrief naar duizenden abonnees, die ook gedeeld wordt via diverse sociale mediagroepen.

Als u uw bedrijf meer zichtbaar wilt maken binnen de campergemeenschap, stellen we graag een offerte op maat voor u op, rekening houdend met uw wensen.

We kunnen uw advertenties plaatsen op een of meerdere van de volgende websites. Volgens eerdere feedback van bedrijven die u zijn voorgegaan, bieden wij goede service tegen aantrekkelijke tarieven, en dat willen we graag zo houden. Graag stellen we een passende en vrijblijvende offerte voor u op.

Testen

Ook testen wij artikelen onder gunstige voorwaarden, zie Camperlanden.

U kunt contact met ons opnemen via info@camperpunt.nl

Onze websites:

Onze startkabel pagina’s:

Daarnaast beheren wij meerdere camper facebookpagina’s, met ruim 10 duizend leden en vele “vind ik leuks”, te weten:

Ook zijn wij te vinden op twitter, google+ en andere sociaal media. Ook hier hebben wij duizenden volgers.

Wij horen graag, waar uw wensen liggen en passen een offerte daarop aan.

U weet: Adverteren is begeren!

 

Share