Reclame op onze camper websites?

Steeds meer mensen gaan op vakanties met een camper of caravan.  Kamperen is één van de beste manieren om vakantie te vieren. Er is dan ook sinds de coronacrisus een rush op campers en caravans.

Om de naam van uw bedrijf goed onder de aandacht te brengen hebben wij veel mogelijkheden op de volgende websites: Camperlanden, Camperpunt, Campervisie, Kampeerautosite en Mobiele-recreatieDeze websites behoren net als onze camper startkabel pagina’s tot de bekendste en meest bezochte Nederlandse- en Belgische camperwebsites op internet. Daarnaast beheren we meerdere camper gerelateerde facebook pagina’s en groepen. Op onze nieuwsbrief zijn ongeveer duizenden mensen geabonneerd.

Wij zijn goed bekend in de camperwereld. Wij namen in oktober 2002 het initiatief tot oprichting van de Camperclub Nederland. Ook organiseerden wij meerdere grote campertreffens. Hierdoor is met name de bekendheid van Camperpunt erg groot onder het camper en caravan pibliek/

Statistieken

Camperpunt, Camperlanden en de andere websites scoren bijzonder hoog in de statistieken.  Zo hebben onze websites ieder jaar miljoenen hits en honderdduizenden unieke bezoekers. Door dit grote aantal bezoekers zijn de websites geschikte media om uw bedrijf, product of activiteit onder de aandacht te brengen bij het publiek. Reclame helemaal gericht op de doelgroep van uw bedrijf.

Maatwerk

Natuurlijk kunnen we maatwerk leveren, reclame zoals u het wilt, gericht op uw doelgroep. Omdat wij veel publiceren op Facebook, Twitter, Instagram, en Linkedln, Google+ wordt uw bedrijf steeds bekender bij uw doelgroep wat de verkoop ten goede komt. Daarnaast publiceren wij enkele malen per maand een nieuwsbrief met duizenden abonnees. De nieuwsbrieven worden eveneens verspreid via de bekende sociaal mediagroepen.

Wanneer u uw bedrijf bekender wil maken bij de groep campergebruikers, dan maken wij graag een offerte, waarbij wij rekening houden met uw wensen.

Wij kunnen uw reclame plaatsen op één of meerdere van onderstaande websites. Naar de mening van bedrijven die uw voorgingen zijn wij goed en goedkoop en dat willen we graag zo houden. Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte.

Testen

Ook testen wij artikelen onder gunstige voorwaarden, zie Camperlanden.

U kunt contact met ons opnemen via info@camperpunt.nl

Onze websites:

Onze startkabel pagina’s:

Daarnaast beheren wij meerdere camper facebookpagina’s, met ruim 10 duizend leden en vele “vind ik leuks”, te weten:

Ook zijn wij te vinden op twitter, google+ en andere sociaal media. Ook hier hebben wij duizenden volgers.

Wij horen graag, waar uw wensen liggen en passen een offerte daarop aan.

U weet: Adverteren is begeren!

 

Share