Oktober 2018

We zijn voor één, twee of …. weken op reis. U kunt ons reisverslag op deze pagina volgen. De nieuwste berichten staan bovenaan.

19 oktober

Vanmorgen naar huis gereden, in Luxemburg binnendoor en daarna via de snelwegen weer naar het zonnige Kloetinge. Vanaf morgen gaan we weer verder met ons Blog op camperpunt.

18 oktober

Na gisteravond lekker gegeten te hebben in het restaurant, worden we vandaag wakker met een bewolkte hemel. Dat zijn we niet gewend. Om een uur of 11.00 besloten om toch verder te rijden, de snelwegen in de navigatie uitgezet en binnendoor naar Redange gereden. Hier is een gratis camperplek met alle voorzieningen, dus ook stroom. Een gemeente die weet wat camperaars willen. Natuurlijk missen sommigen de douche en gaan zich uitvoerig bij het kraantje staan wassen 🙁 . Je mag hier 48 uur staan. We hebben prachtig weer als we aankomen. Redange is een leuke plaats met allerlei winkeltjes en restaurantjes. De supermarkt werd kennelijk net verbouwd.  Voor mensen met een beperking zijn de straatjes wel erg stijl, maar de Lacros Ambling brengt me gewoon naar boven met een beetje meetrappen. En ook hier weer perfect beeld met Joyne.

Deze slideshow vereist JavaScript.

17 oktober

Wakker worden met een zonnetje op de camper. Vandaag in de omgeving gefietst en wat foto’s gemaakt. 

Deze slideshow vereist JavaScript.

16 oktober

We rijden naar Klüssenrath via de Globe in Zell, waar we inkopen doen. Op de camperplaats koop ik internet maar dat werkt voor geen meter. Dus bonnetje terug gegeven en dus maar internetten via Maddy haar iphone. Mijn KPN werkt hier ook niet 🙁 Ook mijn zwager gefeliciteerd die vandaag jarig is.

13 t/m 15 oktober.

We zijn naar Sankt Aldegrund gereden en daar heerlijk gestaan, bootjes kijken en genieten van het mooie weer. 

Deze slideshow vereist JavaScript.

12 oktober

Naar Sankt Aldegund aan de Moezel gereden. Onderweg heel veel file, dus binnendoor gereden. Prachtige route met heel veel bochten en motoren. Natuurlijk een aantal prima motorrijders, maar een aantal volslagen idioot.

11 oktober

Vanmorgen kwamen er vrienden waar we ook vorig jaar mee naar Spanje zijn gereden. Vanmiddag de stad in inkopen doen, daarna de websites bijwerken. Bij onze vrienden nasi, bami en stoofvlees gegeten. Tevens afgesproken dat we eind december weer richting Spanje gaan. Gezellig.

10 oktober

Moet ik vanmorgen de pc opnieuw starten i.v.m. een update van Avast. Sindsdien werkt Microsoft office niet meer en kan ik het op de pc niet meer vinden. Balen dus. Maar goed moet ik thuis maar oplossen. Daarna naar Goch gereden en heerlijk bij de Griek gegeten. Natuurlijk even Goch in en verder in de zon gezeten. 24 graden, wat wil een mens nog meer. Vanavond nog even zitten puzzelen en via programma herstellen het toch weer aan de praat gekregen. 

9 oktober

Ja dan hoor je niets meer van BNR radio, vreemd, maar goed is niet anders. Vanmorgen eerst mijn zus gefeliciteerd met haar 71ste verjaardag. Daarna een stuk gefietst lang het kanaal naar Best, daar even een paar boodschappen gedaan. Vanmiddag samen even Oirschot in. 

Deze slideshow vereist JavaScript.

8 oktober

Vanmorgen vertrokken naar camperplaats Oirschot. Een mooie plaats direct aan een kanaal en op fietsafstand van Oirschot. Ook is het een mooie fietsomgeving. De eigenaar is vriendelijk en verzorgt alles tot in de puntjes.  Dan krijgen we achterburen met een “kleine”fifth wheel. Daarna een mailtje of ik morgenochtend BNR radio te woord wil staan. Als het goed is voor camperend Nederland doe ik dat natuurlijk.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Share