Overwinteren 2017-2018

Overwinteren 2017-2018

We hopen 2e kerstdag, dit keer samen met vrienden, richting Spanje te vertrekken om enkele maanden in een warmer klimaat door te brengen. Tijdens deze reis testen we weer enkele artikelen, zie testen accessoires.

Voorbereidingen reis.

We gaan voor het eerst langere tijd met vrienden op reis, zij gaan wel eerder terug dan wij i.v.m. verplichtingen thuis. We hebben de afspraak gemaakt als het met twee niet lukt we dat gewoon zeggen en als vrienden uit elkaar gaan. Maar we gaan er vanuit dat dit zeker gaat lukken.

Camper en accessoires

We hebben in de camper tv en radio van Joyne geinstalleerd. Hiervoor moest een kleine software aanpassing plaats vinden. Dit hebben we laten doen. Ook hebben we de camper APK laten keuren en de verstuivers laten testen bij de Ford garage in Goes. Er moest één nieuwe verstuiver in. Bij ZiZo campertechniek  hebben we de gasinstallatie laten testen en de koelkast schoon laten maken. Tenslotte hebben we Tank-o3 ingebouwd, zodat we tijdens onze reizen goed en veilig drinkwater hebben. Jammer genoeg kan de vouwfiets Lacros Ambling niet mee. Maddy kan niet fietsen en we hebben dus een motorscooter bij ons. De camper heeft geen garage.Maar als we thuis zijn gaan we verder met testen.

U kunt onze reis vanaf tweede kerstdag hier volgen. De nieuwste berichten eerst.

26 december 2017.

 

Share