April 2018

April 2018

Begin reisverslag

1 april

Via een mooie route naar Gacé in Basse Normandië gereden. Een gratis plaats met alle voorzieningen. Onderweg kwamen we lang de Loire en Saumur. Saumur heeft wel iets met ons, mijn zus werd jaren geleden ereburger van de stad en ik reed er een met mijn suzuki en eribapuck caravan door de kasteeltuin, waar een gids met een groep mensen toch wel vreemd opkeek van mijn verschijning. We waren op weg naar een camping in Saumur die we niet konden vinden. De camping zou aan de voet van het kasteel liggen. Dus rij je naar het kasteel om naar beneden te kijken 🙂 Ook stak er onderweg een hert over kort voor de camper, maar ook dat liep goed af. Foto’s van de camperplaats en Saumur. 

2 april

Vanmorgen om 8.15 uur weggereden met als doel de kust bij Normandië. Onderweg besloten om toch door te rijden naar huis, waar het weer ook goed is. Dus nu opruimen, wassen en schoonmaken.

Epiloog

We hebben zeker de eerste twee maanden mooi weer gehad, weer nieuwe mensen ontmoet wat altijd leuk is. De eerste tijd reisden we voor het eerst met een ander stel, John en Mary, ook dat is goed bevallen. Jammer dat het door ziekte afgebroken moest worden, maar wie weet gaan we op herhaling.  Ook weer veel ‘oude’ vrienden ontmoet, heel leuk en gezellig. De camper heeft het wederom prima gedaan, dus wisselen van garage is soms heel goed. Ook zijn we tevreden met de geteste artikelen Tank-o3 en Joyne. De Lacros Ambling komt nu weer aan de beurt, want dat is een perfecte vouwfiets.

Overnachtingsplaatsen vonden we via campercontact en facile en route/camperstop, daarnaast maakten we gebruik van park4nights.  Spanje bevalt ons iets beter dan Portugal omdat daar de troittoirs vaak vlakker zijn dan in Portugal. Voor de meeste mensen geen probleem, maar voor mensen met een loopbeperking niet handig. Het was weer een leuke reis. De volgende moeten we nog plannen.

Dus we hebben weer uitzicht op ons molentje

 

 

 

Share