Testen accessoires

Testen accessoires.

Natuurlijk gaan we ook de komende reizen artikelen testen. Wij testen artikelen als gebruiker en doen dit op onafhankelijke wijze. Bedrijven die ook artikelen willen laten testen kunnen mailen naar info@camperpunt.nl. De testen worden op deze website vermeld, maar ook via links op meerdere camper startkabel pagina’s.

Testen

We testen de komende tijd de volgende artikelen. Klik op de link om meer over het artikel te weten te komen.

  • CableBeak – een handig apparaatje om je kabels op- en af te wikkelen.
  • E-Trailer is een oplossing die je met behulp van een smartphone inzicht geeft over veel zaken, zoals bandenspanning, sluiting van ramen en deuren, accu’s, het waterpas zetten van de camper en de temperatuur van de koelkast.
  • Tank-03 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de tank geheel biofilmvrij blijft. Dit is een unieke eigenschap die geen enkel ander systeem kan bieden.
  • Joyne, we gaan een jaar lang Joyne testen. Dus ook tijdens het overwinteren in het zuiden.
  • Lacros Ambling, de nieuwe elektrische vouwfiets met lage instap.
  • Tye Aid, Tear Aid en Super Repair Tape

Wil uw bedrijf ook iets laten testen dan kunt u contact met ons opnemen over de mogelijkheden en voorwaarden via info@camperpunt.nl .

Eerdere testen.

Eerder testen wij de onder staande accessoires, maar nieuwe bevindingen zullen wij ook op die websites en/of in onze reisverslagen vermelden:

Andere bedrijven die ook producten willen laten testen kunnen natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail

Share

Geef een reactie