Skotti Grill

We testen deze vakantie de Skotti Gasgrill. De grill is sinds 14 dagen leverbaar in Nederland en dan ook een splinternieuw artikel.  De SKOTTI is licht en handzaam, weegt slechts 3 kg, past in een rugzak of fietstas en bespaart ruimte. Ideaal voor caravans en campers. Dankzij zijn platte vormgeving is hij ook uitermate geschikt als campinggrill. De praktische transporttas is tegelijkertijd een slimme onderlegger, bijvoorbeeld op een tafel of een andere kwetsbare ondergrond.

ONTELBARE MOGELIJKHEDEN

Grillen, braden, koken, bakken, roken … Met de slimme accessoires bouw je SKOTTI in een handomdraai om tot een multifunctionele keuken. Vlees, vis of groenten? Alles is mogelijk. Maar wat dacht je van pizza, soep, gebakken ei, kaasfondue of zelfs brood? Of forel?

De grill kan het beste gebruikt worden op gas, maar werkt ook op hout of kolen. Als we de grill hebben ontvangen zetten we hem volgens de gebruiksaanwijzing in elkaar. Een fluitje van een cent. Tevens merkend we dat het van stevig materiaal gemaakt is. Enkele foto’s van de grill en onze eerste ervaringen. Prima, hier is over nagedacht. Enkele foto’s.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het bbq’en gaat voortreffelijk, snel en goed, De temperatuur is goed in te stellen. Na het gebruik kan de grill is de afwasmachine, maar ,hier op de camping, ben ik die machine.  Naar onze mening gaat de grill lang mee, er is voor duurzame materialen gekozen. Een aanrader om mee te nemen in de camper of caravan.

Via de facebook pagina Camperpunt verloten we een Skotti Gasgrill. Meedoen kan tot 23 juni a.s.

U kunt de Skotti grill hier bestellen.

Share