Wij hebben de ‘Camper window lock‘ en de ‘Camper security bar‘ ontvangen om te testen. Beide producten zijn zowel voor de camper als caravan te gebruiken.

Inbraken gebeuren vaak via de camper- of caravanramen. Deze kunststof ramen worden eenvoudig met een schroevendraaier open gewipt. Hierdoor verbuigen de kunsttof armpjes of breken af. Vervolgens klimt men door het geopende raam binnen.

De window lock

De camper en caravan window lock is eenvoudig aan te brengen. Even de schroeven losmaken en de window lock aanbrengen. Door het gebruik worden de raamblokjes extra beveiligd tegen afbreken.

De Securitybar.

De securitybar is eenvoudig zonder gereedschap aan te brengen. De securitybar blokkeert het raam op prima wijze tegen inbraken. Omdat de beveiligingsstang achter het kozijn van het raam valt en de borghaken de uitzetters blokkeren is dit een perfecte beveiliging van de uitzetramen. Het muggengordijn en de verduistering blijven normaal te gebruiken. Wil men overdag de ramen openen dan is de stang snel verwijderd.

 

Naar onze mening zijn beide producten een goede beveiliging tegen inbraken. De securitybar is in drie maten verkrijgbaar bij Adjuvat. Wanneer u deze beveiliging wil gebruiken, dan dient u het op alle ramen die open kunnen te bevestigen.

Meer over beveiliging op Camperpunt

Share