Jabra FREEWAY luidsprekertelefoon

De Jabra FREEWAY luidsprekertelefoon voor in de auto biedt een weergaloze geluidskwaliteit bij hands-free bellen en is moeiteloos te bedienen. Dit is de eerste luidsprekertelefoon voor in de auto met een 3-weg stereo luidsprekersysteem en Virtual Surround geluid, waardoor het geluid helderder en levendiger is dan ooit. En dankzij de dubbel-microfoontechnologie behoort ongewenste achtergrondruis tot het verleden.

Natuurlijk hebben we de Jabra Freeway direct uitgeprobeerd. Nadat we hem hadden opgeladen aan de laptop (er is ook een 12 Volt auto aansluiting bij) hebben we hem in de camper geïnstalleerd en direct mijn telefoon via bluehooth gekoppeld. Ook koppelden we er de ipod touch aan, waar we honderden nummers muziek op hebben staan. Je kunt de muziek op je telefoon of I-Pad / I-pod e.d. op afspelen via de boxen van de Jabra Freeway, wat een prima geluid geeft, maar ook nog eens draadloos koppelen aan je autoradio. Ook dit werkt perfect. Je kunt er twee bluetooth apparaten mee gebruiken, maar het heeft wel de mogelijkheid er acht aan te sluiten. Je kunt de Jabra met je stem bedienen, het nadeel daarvan is wel dat het in het Engels is. Maar ook kun je de Jabra via de toetsen bedienen.De Jabra hebben we aan de zonneklep van de camper bevestigd, de I-pod Touch in een houder op het dashbord en dat alles gekoppeld aan elkaar en de Autoradio, waardoor we prima geluid hebben.

Conclusie test

We hebben zowel in binnen- als buitenland hands-free gebeld via de Freeway  en dat werkt, ondanks dat de camper toch een zwaardere dieselmotor heeft perfect. Van een tunnelgeluid, zoals in de reactie hebben wij geen last, ook degenen met wie wij belden hadden hier geen last van. Voor ons is de Freeway een aanrader en een handige aanvulling in de camper, maar ook goed bruikbaar in een personenauto voor alle genoemde zaken en hands-free telefoneren.

Share