Tear-Aid

Tear-Aid type A en B

Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig dicht. Het is ongekend sterk en elastisch. Tear-Aid is geen tijdelijke oplossing. Het is een permanent reparatieproduct dat een vaste plek verdient in uw outdoor- én indooruitrusting. Tear-Aid is er in twee typen, type A en type B, beiden zijn bedoeld voor het repareren van gaten en scheuren.  Type A is voor de meeste ondergronden bruikbaar, behalve voor PVC en Vinyl, daar is type B voor bedoeld.

Type A en kan worden gebruikt op de volgende artikelen/materialen:

Airtex dakdoek, Banners / Ballistic Nylon, Beschermende kleding, Bladders / Blokarts, Butyl, Cabriodaken, Canvas matten/zeilen/tenten, Caravan / camper ruiten, Carbon / Cordura, Dacron, Drysuits, Fiberglas, Fietsbanden, Gore-Tex / Glas, Hypalon / Katoen, Kampeeruitrusting, Kites / Vliegers / Coopers, Laarzen / Leer / Lycra, Legertenten / Luchtbedden, Motorzadels / Neopreen, Nylon- / plastic zeilen, Paardendekens glad, Paraplu / Parasol, Partytent PE, Plastic opblaasbandjes / Ramen, Plastic speelgoed / waterspeelgoed, Polyacryl / Polyamide / Polyester, Polyetheen / Polyethyleen, Polypropyleen / Polyurethaan, Reclamespandoeken/Regenkleding, Rubber / Rugzakken / Skipakken, Skydancers / Slaapzakken, Surfplanken / Boards, Tentdoek / Zeildoek, Vijverfolie EPDM/PE/HDPE/LDPE/FPP, Visbroeken / Waadpakken.

Type B en kan worden gebruikt op de volgende artikelen/materialen:

Aqua Bubbles, Banners Vinyl, Belly Boats PVC, Beschermende kleding, Bisonyl, Bodyballen, Buddyseat, Cabrioruiten, Dashboards, Dekzeilen boten, Dekzeilen vrachtwagen, Fenders,Flessen / Tanks / Containers, Fiets / Motor / Scooterzadels PVC,,Gymnicballen, Kampeeruitrusting, Markiezen / Markisolet, Opblaasboten, Partytenten PVC, PVC buizen, PVC slangen, PVC vijverfolie, PVC waterspeelgoed, Ramen in tenten en boten, Reclameballonnen, Reclame zeilen, Slikranden, Sportuitrustingen, Springkussens, Trailerzeilen, Trampolineranden, Turnmatten, Zwembaden, Zeilen, Waterbedden.

Inhoud verpakkingen :

  • 1 x TEAR-AID reparatiepatch (30 x 8 cm)
  • 1 x verstevigingsdraad (45 cm)
  • 4 x alcoholdoekjes voor het reinigen van de ondergrond
  • Gebruiksaanwijzing
De eerste test was voor een mede camperraar. Zijn hond had een slipper van zijn vrouw kapot gebeten. Hij had het met ducttape geregareerd, maar na de eerste stap was dat weer los. Zonder ervaring met Tear-Aid stelde ik voor het daarmee te repareren. Nu na 14 dagen loop deze dame nog steeds op haar slipper. Geweldig dus en een goed idee  Tear-Aid aan je reparatiesetje van de camper toe te voegen.
Ook gebruikte ik Tear-Aid om de antennekabel aan de camper vast te zetten, nadat deze enkele steeds losraakte met tape. Ook dit blijft prima zitten zelfs toen we enkele zware regenbuien de camper geselden. Tevens is het doorzichtig en dus niet echt zichtbaar.
Ook werkt het produkt prima voor het repareren van scheuren in wastafels en douchevloeren. Eerst het materiaal op maat knippen, de ondergrond goed reinigen en afplakken met Tear-Aid, snel, effectief en handig.
P1050299
P1050301
 Ook een lekkende kraan repareren gaat prima.
P1050345

 

Toen het schroefdraad in een van de sluitingen te ruim werd, besloot ik het ook hiermee te repareren. En ook dit werkt perfect.

En ook het raamvogelhuisje herstellen als het gevallen is.

dsc08522

Ook werkte het prima, toen er een klein stukje uit het dakluik brak. Aan de buitenkant tear-Aid erop geplakt en alles weer stevig en waterdicht. Later aan de binnenzijde het stukje gelijmd, de Tear-Aid Natuurlijk laten zitten.

 

 

Bestel het hier!

Share