Dekalin reparatiekoffer

De camper is uitgerust met de Dekalin reparatiekoffer ( € 29,95) voor gebruik in de camper.

dekalin

 

 

 

 

 

 

 

Onderweg snel een lekkage verhelpen of een onderdeel repareren? Voor kleine reparaties aan camper en caravan hoeft u niet meer meteen naar de dichtstbijzijnde garage. Met de DEKALIN reparatiekit voert u kleine reparaties makkelijk en snel zelf uit. Van voorbereiding tot perfecte finish: de koffer biedt een verscheidenheid aan producten in een handig formaat.

De reparatiekit bevat een elastische afdichtingskit om ramen, serviceluiken, deurhouders en contactdozen af te dichten. Daarnaast bevat de koffer een lijmende kit om o.a. een satelliet of zonnepaneel te bevestigen. Deze kit kan ook gebruikt worden voor het afvoegen van naden in douche en keuken. De set wordt compleet gemaakt met een butyl afdichtingstape, een universele duct-tape en een secondelijm voor overige toepassingen.

In de set vinden we de volgende reparatiemiddelen:

Deka Ultra Clean: universele reiniginger om oppervlakken te reinigen van vetten en oliën voorafgaande aan het lijmen en afdichten.
DekaSyl MS 2: voor het lijmen van glas en PMMA ramen, zijspoilers, frames en wielkasten.
Deka Seal 8936: Blijvend flexibele afdichting op basis van butyl. Hecht op hout, glas en metaal PVC. Bruikbaar voor doorvoeropeningeb, (dak)luiken, kabelafdichtingen, roosters, ramen en handgrepen.
Deka Plast D4: afdichtingsmateriaal in tape vorm. Seals van overlappingen, schroefverbindingen, zonnedaksystemen en verbindingen.
Deka Tape Repair en Deka Super Glue: plakband en lijm die heel vaak nuttig zijn.

 

 

Share