Kärcher elektrische ijskrabber EDI 4

We testen de Kärcher elektrische ijskrabber EDI4.

Het handmatig krabben van ijs met verkleumde vingers is voorgoed verleden tijd. De elektrische ijskrabber EDI 4 van Kärcher verwijdert snel en moeiteloos dikke, en zelfs hardnekkige ijslagen van autoruiten. Druk het apparaat lichtjes op het oppervlak en de 6 kunststof bladen gaan meteen aan het werk. Ze ‘frezen’ het ijs snel en krachtig, zonder last te krijgen van koude en natte handen. De afgeronde zijkanten van de compacte ijskrabber bieden een groot contactoppervlak voor een veilige geleiding en nóg meer gebruiksgemak. Hiernaast is rijden met ijs op de ruiten gevaarlijk en kan hiervoor een boete worden uitgeschreven die kan oplopen tot wel € 380,-. Kortom, met de EDI 4 ijskrabber is vervelend handmatig krabben verleden tijd.

Gemak dient de mens

EDi $Iedereen die zijn auto buiten parkeert tijdens de koudste maanden van het jaar of regelmatig op wintersport gaat,  weet dat een betrouwbare en perfect functionerende oplossing voor het krabben van autoruiten een echte ‘lifesaver’ is. De slimme schakelfunctie met stand-by modus van Kärcher’s nieuwe ijskrabber garandeert een automatische start. Bovendien stopt het lichtgewicht apparaat (550 gram) automatisch zodra het wordt opgetild. Verder zorgt de afdekkap voor veilig opbergen. Dankzij zijn compacte formaat pas de EDI 4 in bijna elke dashboardkastje.

Altijd klaar voor gebruik

Dankzij de lithium-ion oplaadbare accu is de EDI 4 ijskrabber altijd klaar voor gebruik. Is de accu volledig opgeladen, dan gaat de EDI 4 ongeveer 15 minuten mee. Gemiddeld duurt het twee tot drie minuten om de gehele auto ijsvrij te maken, afhankelijk van het voertuigtype. Met één acculading kan er daarom een gehele werkweek gewerkt worden. Als na verloop van tijd de bladen versleten zijn, kan de krabschijf moeiteloos vervangen worden zonder gereedschap.

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 Camperpunt
Share