Tye-Aid

Tye-Aid

Tye-Aid Back to Back mushroom/velours is een samengesteld klittenbandproduct dat bestaat uit mushroomband en veloursband. Tijdens het productieproces worden beide delen middels een hotmelt kleeflaag permanent rug aan rug, met elkaar verbonden. Op deze wijze ontstaat een produkt dat uitermate geschikt is voor allerhande bundel- bindtoepassingen.

Met Tye-Aid kun je makkelijk en snel zaken binden en bundelen. Het kan tegen vocht dus is voor veel toepassingen te gebruiken. Het lijkt sterk op klitteband, maar als je het eenmaal gebruikt merkt je dat het veel sterker is, niet rafelt of pluist. Het is vele malen te gebruiken. De sterkte kan aangepast worden door de overlapping aan te passen, deze moet minimaal 3 cm zijn.

Het behoort, samen met Tear-Aid, tot de vaste uitrusting van de camper.

De eerste kleine proef is het echt sterk. Onze (helaas ondertussen overleden) labrador Bo ermee vast gezet aan de camper. Het gaat prima, en we hebben maar een zuinig stukje gebruikt. Ik woon tenslotte in Zeeland.

Tijdens onze reizen gebruiken we het overal voor, vastzetten van alles en nog wat, zoals het spantouwtje van het scooter afdekzeil, bundelen en ophangen van snoeren en veel en veel meer. Het is eigenlijk bruikbaar als Ty-rap, maar dan steeds herbruikbaar en instelbaar. Wij willen niet meer zonder op stap.

Ook wilden we de Alfa router vastzetten, maar dan zo dat de router eenvoudig eraf kunnen halen om hem bijv. te resetten. We maakten hiervoor gebruik van Tye-Aid, gecombineerd met verwijderbare tape.

 

En dan breekt de haak waar je de scooter deels mee vastzet op de motordrager. Maar de oplossing is? En het bleef zitten, geweldig met de krachten die er tijdens het rijden opkomen:-)

P1040763

We gebruiken ze dagelijks voor veel toepassingen, handiger dan ti-raps en enorm sterk. Zo zetten we er ook antennes e.d. mee vast bij storm weer. Ideaal.

Bestel Tye-Aid hier!

Share