Select DNA

We testen SelectaDNA-markering van SDNA van Forensic Marking, een middel dat ingezet kan worden bij het voorkomen en bestrijden van woning- en camperinbraken, diefstal van voertuigen, laptops, sieraden, autoradio, kluis, maar ook waardedocumenten etc. Door het merken met synthetisch DNA en microdots worden de voor diefstal aantrekkelijke goederen voorzien van een unieke code. Zelfs als deze verwijderd worden zijn de markeringen nog zichtbaar met een UV-licht. Daarnaast worden de aldus gemarkeerde voorwerpen voorzien van een sticker en wordt alles geregistreerd in de database van SDNA. De SDNA kit en bijbehorende bestanden worden netjes afgeleverd. Voor de camper zijn de teksten ook in het Engels beschikbaar.

De SDNA-kit wordt in de online database geregistreerd met het nummer van de DNA kit en een pincode. Daarbij geef je toestemming dat de politie in geval van diefstal uw eigen gedeelte van deze database kan raadplegen.

De SDNA wordt op de website geregistreerd met het nummer van de DNA kit en een pincode. Daarbij geef je toestemming dat de politie een en ander kan raadplegen.DSC01091

Het DNA, met daarin zichtbaar de microdots, deze brengt u aan op uw eigendommen.

Natuurlijk geeft u aan dat uw eigendommen zijn gemerkt.

Het DNA licht duidelijk op bij controle met een UV_licht.DSC01094

Meer adviezen m.b.t. beveiliging van uw camper vind u op Camperpunt.

 

 

Share