Overwinteren 2018-2019.

Update

Het probleem met de camper blijken de aandrijfassen te zijn, zodra deze vernieuwd zijn en we alles weer ingepakt hebben vertrekken we weer richting Spanje. Maandag 14 januari gaan we weer op stap.

We vertrekken 14 januari weer, u kunt onze reis hier weer volgen!!!!

28 december

28 december vertrekken wij richting Spanje.  Net als vorig jaar gaan we weer met John en Mary. We hebben een route uitgestippeld, maar deze kunnen we op het laatste moment wijzigen, dit i.v.m. de gele hesjes en de beschikbaarheid van tankstations. Het wordt de eerste keer dat we met aanhangwagen achter de camper overwinteren. De camper is uitgerust met winterbanden. We hebben een weekje besproken in Altea bij Vila Marechal. Ook gaan we nog naar een bedrijf in de omgeving van Elche, die advies van de CCN willen om camperplaatsen op hun bedrijf aan te leggen. Omdat buiten de bebouwde kom in Spanje een fietshelm verplicht is, deze ook aangeschaft. Natuurlijk testen wij onderweg ook weer meerdere accessoires.

De route die we gepland hebben tot villa Marechal. Hier willen we 1 januari 2019 aankomen. De eerste nacht overnachten wij op de camperplaats in Buchy.

 

 

 

 

 

 

29 december

Vandaag doorgereden naar Sainte Maure de Touraine, waar we een plaatsje vinden op de camperplaats. Onderweg op enkele rotondes wat mensen met gele hesjes gezien die vuurtjes stookten om warm te blijven, maar geen enkel oponthoud. 

30 en 31 december

Helaas moesten we onze reis afbreken en terug naar huis rijden. De camper trilde zo nu en dan bij het klimmen.  Waarschijnlijk niet ernstig, maar wil er toch eerst naar laten kijken.  Via de nieuwe camperplaats in Calais naar huis gereden. In het nieuwe jaar dus terug naar het bedrijf dat de motor heeft geplaatst om het op te lossen. Update: Vermoedelijk is het de koppeling, welke bij Ford (onnodig) werd vervangen. Fijn dat Bolsmotoren ons helpt bij het oplossen van het probleem. We stellen reizen dus even uit.

Share