Vrije plaatsen Spanje

Vrije plaatsen Spanje

We kregen gisteren bericht dat het er niet beter op wordt met de vrije plekken voor campers. Vorige week stonden camperaars in Grau de Gandia, daar werden ze door de politie weggestuurd, zijn ze naar Monte Faro (Carabassi) gegaan en kregen ze gisteren een papier met de mededeling dat ze moesten vertrekken Er stonden daar wel 50 campers. Vervolgens reden ze  naar Bolnuevo, Toen ze daar net een half uur stonden werd hun daar ook door de politie verteld dat ze daar ook weg moesten. Zijn ze naar La Azohia gereden en daar staan ze nu, daar gedogen ze het weer ook omdat de middenstand er natuurlijk ook weer van profiteert !!
Een en ander komt natuurlijk door de grote hoeveelheid campers, maar ook door het camping gedrag dat we steeds vaker zien op vrije plaatsen. Wij doen dat ook een dringende oproep aan mensen die overwinteren, vrij staan is prima, maar hou u aan de regels voor het vrij staan in Spanje.

 

 

 

 

 

 

Share

Over Martin

Gepensioneerd inspecteur van politie en functionaris voor de gegevensbescherming. Getrouwd, vader en opa. Veel kampeer- en camper ervaring. Oprichter en erelid van de Camper Club Nederland. Verdiept zich in de (juridische) zaken m.b.t. campers.
Dit bericht is geplaatst in Camperlanden. Bookmark de permalink.

Geef een reactie