Campers in Torrevieja

Campers in Torrevieja.

ALICANTE – de gemeente Torrevieja heeft een algemeen parkeerverbod ingesteld voor verschillende baaien (calas) in de gemeente. Het is deze kustlijn die met name bij veel nationale en internationale camper toeristen populair is om in de natuur aan het strand te staan. Daarom mag er sinds vorige week door niemand meer geparkeerd worden en worden boetes tot 200 euro gegegeven. Lees meer in Spanje vandaag.

Wij begrijpen best dat er steeds meer overlast in van campers. Niet alleen omdat er meer campers komen, maar ook omdat veel camperaars zich niet aan de regels houden van parkeren, maar kamperen op vrije plaatsen. We zien de laatste jaren dan ook dat steeds meer mooie plaatsen verdwijnen. Overigens is het nadat we weer naar Spanje kunnen goed voor de economie dat we betalen voor plaatsen en de boodschappen doen in de plaats waar we staan.

Maar voorlopig blijf waar u bent en reis niet!

Share

Over Martin

Gepensioneerd inspecteur van politie en functionaris voor de gegevensbescherming. Getrouwd, vader en opa. Veel kampeer- en camper ervaring. Oprichter en erelid van de Camper Club Nederland. Verdiept zich in de (juridische) zaken m.b.t. campers.
Dit bericht is geplaatst in Camperlanden met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie