Solbio

Solbio toiletvloeistof
Solbio toiletvloeistof

Wij testen de biologische Multi-purpose toiletvloeistof Solbio is een 4 in 1 oplossing, dus bruikbaar in het de toilet afvaltank, in het toiletspoelwater (als je die hebt in je camper), voor de vuilwatertank en ten slotte om het toilet te reinigen.

Elke pouch (stazak) heeft een inhoud van 1.6 liter, goed voor 40 doseringen. Het kraantje aan de pouch voorkomt morsen. De werkende stof is een concentraat van plantenextracten en natuurlijke oliën en natuurlijke zeepstoffen. Het ruikt naar Eucalyptus en Munt.

Bij onze reizen gaan we het gebruiken en testen.

Tijdens de afgelopen reizen hebben we het in de toilettank gebruikt. Het ruikt erg fris en werkt perfect.

Solbio ruikt fris en blijft ook tijdens het gebruik fris ruiken. De inhoud van het toilet wordt voldoende opgelost zodat legen ook prima gaat. Het werkt prima en we zullen het ook de komende reizen gebruiken. Ook hebben we een scheutje in de afwas- of douchebak gedaan. Wanneer je dit af en toe doet zal het de leidingen schoonmaken en organisch restafval in de vuilwatertank oplossen zodat ze na verloop van tijd helemaal schoon is. We zijn bijzonder tevreden over Solbio, terwijl ik dat niet snel ben als het het toilet betreft. Toiletvloeistof moet vieze geurtjes tegen gaan en alles goed oplossen. Het voordeel is daarbij dat het milieuvriendelijk is.

 

Share