Hygiënische reiniger.

web43De hygiënische reiniger kan gebruikt worden voor alle watervaste oppervlakken binnen in de camper, maar natuurlijk ook in huis voor o.a. het sanitair. Zelfs het dashboard van mijn auto werd er keurig schoon mee. Wij gebruiken het onderweg in de camper ook regelmatig.

 

 

web44

Als eerste probeerde ik het product op mijn vispan, die altijd ontzettend vet is als ik het vet vernieuw. In de afwasmachine wordt het nauwelijks schoon. De pan is hier en daar ingebrand dus helemaal schoon is onmogelijk.

 

web45

 

De pan wordt helemaal schoon, natuurlijk wassen we hem daarna nog af voor we hem weer gebruiken om tongetjes, schar, poon en andere heerlijke visjes te bakken.

 

web46 Maar ook voor RVS is het middel prima te gebruiken zoals hier voor het gasstel. Ook dit wordt glanzend schoon. Er is maar 1 nadeel aan het product, mijn vrouw vind steeds iets nieuws waar het op getest kan worden. En ik mag dat doen natuurlijk.

 

We hebben het uitvoerig getest en gebruikt, zowel in huis als in de camper. Wij zijn enthousiast over de hygiënische reiniger. Enkele voorbeelden:

Maar naast deze voorbeelden heb ik er ook de kastdeuren in de camper, de koelkast, de toilet en meerdere zaken mee schoongemaakt. Ideaal.

Ook Maddy is enthousiast over het middel en blijft het in het huishouden gebruiken.

Share