Wij testen de hoesloze dekbedden testen van Hulleman textiel. De dekbedden die wij testen zijn 140 x 200 en passen goed op het franse bed van de caravan of camper. Ze zien er prima uit en het grote voordeel is natuurlijk dat je hoeft niet met een dekbedhoes aan de slag moet. Wij vinden dat altijd een lastig en vervelend werkje dat je met twee man moet doen.

De dekbedden.

De dekbedden kunnen volgens het etiket op 40 graden gewassen worden en mogen in de droger. (Zie het etiket) Wij gaan er de komende drie weken onder slapen en zullen ze wassen zoals het etiket aangeeft. Zeker is het in een kleine ruimte als een camper of caravan altijd lastig om hoeslakens te wisselen. Maar ook thuis vinden wij het een vervelend karwijtje. De dekbedden zijn ook handig voor mensen met een lichamelijke beperking die problemen hebben met de hoes over het dekbed te trekken.

We hebben er nu drie weken heerlijk onder geslapen.  De vulling van dit dekbed bestaat uit 400 gram/m2 gesiliconiseerde holle vezels, deze vulling houdt goed warmte vast en voelt heerlijk fluffy aan. De dekbedden zijn prima geschikt voor gebruik in de camper, caravan maar ook thuis.  We hebben twee dekbedden bij ons, dus we kunnen wisselen en ze straks thuis wassen.

 

 

We hebben de dekbedden drie weken gebruikt en besloten dat ze tot de vaste uitrustig gaan behoren. We zijn er erg tevreden over. ook het wassen ging prima. Voor een tweepersoonsbed, zijn twee dekbedden aan te raden omdat die in de wasmachine passen.

 

Share