Aanbieding_Superontkalkers_pngWe ontvingen deze super ontkalkers om te testen. Ook dit ontkalken gaat perfect met deze producten. U kunt het thuis gebruiken in de badkamer en het toilet. De LIQUID is ideaal voor de wat zwaardere vervuiling, o.a. binnenkant van de cassette.  Verdund 1:10 prima te gebruiken in de waterkoker en koffie apparaat.

test2

De cassette van het chemisch toilet wordt keurig schoon en de kalk verdwijnt als sneeuw voor de zon. De kalk die bij de aansluitingen en rubbers van het chemisch toilet test1aanwezig is heb ik even met de gel ingespoten. Na de behandeling heb ik wel weer wat siliconen spray op de rubbers gedaan, zodat ze niet uitdrogen. De buitenkant van de cassette heb ik gereinigd met de industriële ontvetter. De cassette is weer keurig schoon voor de komende reis.

 

 

DSC00930Maar ook de wc zelf kun je prima schoonmaken met de industriële ontvetter en de gel superontkalker. Met name de sproeikop van het water en alle plaatsen waar kalk zit, zoals in douchekoppen en kranen.

Dit product kunt u bestellen bij Roveq

 

Share