Palamós.

In Palamós vinden we de camperplaats EmpordArea (N 41.85740   E 3.11467). Als we op de receptie van de camperplaats door Rosalie ontvangen worden krijgen we direct allemaal leuke informatie. En Rosalie is een Nederlandse dame, dat is natuurlijk ook heel handig. We krijgen informatie over leuke wandelroutes, de plaats waar dinsdag de markt is, mooie uitzichtpunten en meer.

DSC02702

 

DSC02731

Als Maddy op facebook zet dat we in Palamós zijn krijgen we direct hele leuke reacties. Een goede vriend zegt: “Leuke plek! Leuke jachthaven ook. De visafslag is wel wat voor Martin. Rond 4 uur kun je daar verse waar van de afslag kopen:-) Anderen melden leuke plaats. Wij gaan het de komende dagen meemaken.palamos

Op dinsdag is er een leuke markt. De markt is mooier en luxer dan de meeste markten in Spanje. Palamos zelf heeft hele leuke winkels, restaurantjes en een prachtige Boulevard. Ook gaan we naar de uitkijk plaatsen, heel mooi.

Zoals u zelf ziet op de foto’s is Palamós en deze camperplaats aan aanrader. Ondertussen hebben we hier al meerdere camperraars ontmoet die onze reisverslagen en websites volgen. Ook krijgen we berichtjes van andere camperraars dat ze van plan deze CP te bezoeken en enkelen die er ondertussen staan.. Een aanrader Palamós en de camperplaats. We gaan hier zeker vaker heen.

Share