Bollentreffen CCN 2015

Het weekend van 17, 18 en 19 april is het Bollentreffen van de Camper Club Nederland, waar we, nu we thuis zijn, natuurlijk bij willen zijn.

Donderdag 16 april rijden we eerst naar Elburg, waar we heerlijk bij de chinees hebben gegeten. Een leuke camperplaats, direct aan het water voor € 10,15 inclusief 2 personen. Elburg is een leuke oud stadje.

Liederholt

Vrijdag de 17e rijden we naar Het Lierderholt, waar het Bollenevent van de Camper Club Nederland is. Dit weekend is er niet alleen de jaarvergadering, maar er is natuurlijk van alles bij gepland, zodat we een heel gezellig weekend hebben. We worden door het bestuur van de CCN ontvangen en er wordt een plaatsje aangewezen. Er zijn al aardig wat campers als we aankomen. We zien weer veel bekenden en het is erg gezellig. We eten samen met Guus Verdult, met wie ik samen in oktober 2002 de CCN oprichtte, in het restaurant.  ’s Avonds is de Algemene Ledenvergadering waarna we met een aantal mensen gezellig nog iets in de tent drinken.

De volgende morgen is er van alles te doen, geocaching en een presentatie over CCN reizen. De reizen worden prima georganiseerd tegen redellijke prijzen. Wij besluiten de morgen even rustig door te brengen in de camper. Tevens komen we tot de ontdekking dat de kachel niet op gas wil branden (rood lampje). Mogelijk het Spaanse gas (butaan) dat slecht tegen de kou kan. Afwachten of hij het bij warmer weer wel gaat doen en jawel na dat de zon een poosje had geschenen werkte alles weer prima. ’s Middag zijn er allemaal gezellige spelletjes. We komen weer allemaal bekenden tegen en dat is natuurlijk heel leuk. Ook komen we de leukste camper tegen, een McLouis, met verlichting en een leuke hondje als bemanning. Natuurlijk heeft ook deze camper ook een CCN sticker. Het was weer heel gezellig. De organisatie bedankt en bent u nog geen lid van mijn clubje dan snel lid worden natuurlijk.

Zondags vertrekken we op tijd om nog even langs een vriend en oud collega in Zwartsluis te gaan, waar we gezellig mee gelunchd hebben.

Share