Stickers

Omdat wij de namen van twee websites op onze camper wilden aanbrengen hebben wij contact opgenomen met StickerXpress. Deze gaan de stickers maken en aan ons leveren. Onze keuze voor StickerXpress is vooral omdat deze veel camperstickers maakt en levert. Nadat we de maten hebben opgegeven ontvangen we eerst een voorbeeld van de stickers, zodat je kunt kijken wat het beste bij je camper past.

camperpunt_nl

De stickers worden gemaakt door stickerXpress.

letters1
De tekst maken in het snijprogramma. Juiste formaat en lettertypen.
letters2

Het snijden van de sticker in de snijplotter.

letters3

 De overtollige folie wegpellen.

letters4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Applicatie-tape aanbrengen zodat je de sticker in 1 keer kunt plakken en niet letter voor letter.letters5

 Stickers zijn klaar en worden met plakinstructie verstuurd.

Een dag later waren de stickers binnen. Bij de stickers zit een handig A4 tje met instructies. Nadat ik deze eerst goed had doorgelezen en de buienradar aangaf dat er geen regen kwam, ben ik aan de slag gegaan. Volgens de instructie de plaatsen goed schoon en vetvrij gemaakt en toen kon het plakken beginnen.

Camperpunt

Eerst netjes op de plaats geplakt met schilderstape, dan volgens de instructie de eerste helft en daarna de tweede helft plakken. Voor het aanstrijken gebruikte ik een plastic behang aandruk rakel. 

P1010280

 Na enkele minuten drogen kon de bovenlaag eraf en voilá u herkent ons nu helemaal.

P1010281P1010276

Wij zijn erg tevreden en als u stickers nodig heeft dan is StickerXpress een aanraderStickerXpress heeft ook voor uw caravan of camper logo’s, striping en andere soorten stickers.

 

Share