Rosti Mepal

De komende reizen testen we de volgende artikelen van Rosti-Mepal:

De bewaardozen sluiten perfect af, waardoor ze heel geschikt zijn voor het gebruik in de camper. Wij hebben er spaghetti, koffie, suiker, thee en nootjes in gedaan. Omdat ze vierkant zijn, nemen ze minder plaats in dan ronde dozen. Een aanrader.

De bewaardoos gebruiken we voor ontbijtkoek (Maddy kan niet zonder). We hebben er thuis ook één en zijn er bijzonder tevreden over.

DSC06026De knoflookpers. Ik koop regelmatig een knoflookpers, maar iedere keer vind ik het maar niks. Of de knoflook komt er deels aan de zijkant uit, of de pers valt uit elkaar, zelfs een hele duren pers voldeed niet. Maar wonderen zijn de wereld nog niet uit, deze pers doet waar hij voor bedoeld is een knoflook fijnmaken door hem te snijden. Een klap en klaar ben je.

Een geweldig apparaatje. Tot we een tweede hebben zal hij verhuizen tussen huis en de camper.

Eerder testen we al de maaltijdkom Loomm outdoor en de drinkfles Justwater.

P1010712

De maaltijdkom Loomm Outdoor heeft een onbreekbare kunststof binnenschaal. Dit betekent een lichte, praktische en moderne kom, die zonder problemen mee naar buiten en zelfs mee op reis kan worden genomen.

 

P1010737

De kom kan tegen een stootje, is met één hand vast te houden en dus uitermate geschikt voor het nuttigen van uw maaltijd voor de camper, tent of op de boot! De kom is erg licht in gewicht. Ook blijft de buitenkant koel, terwijl de maaltijd of soep prima warm blijft. We gebruiken hem dagelijks in de camper voor heel veel verschillende doeleinden, als soepkom, voor nootjes en chips, als fritebakje en als bord voor éénpansmaaltijden. Wij zijn erg tevreden met deze maaltijdkom. Een aanrader.

 

P1010715

Gezond, milieubewust en voordelig, dat is de hervulbare JustWater drinkfles van Rosti Mepal. Handig om bijvoorbeeld drank mee te nemen als u gaat fietsen! De dop kan gemakkelijk worden opengedraaid – ook met natte handen – en kan op de fles blijven zitten tijdens het drinken. De drinkfles heeft een grote opening, waardoor hij gemakkelijk te vullen en goed schoon te maken is. Wij vinden hem ook handig om te vullen vanuit een grote waterfles in de camper. Dit deden we altijd in kleine plasticflesjes, maar die worden na enige tijd vuil en zijn moeilijk te reinigen. Om uit de JustWater fles te drinken de dop even half open draaien. De dop sluit, indien dichtgedraaid, waterdicht af. Ook nemen we hem de JustWater drinkfles mee als we met de scooter op pad gaan. De JustWater drinkfles vinden we een aanwinst in onze camper.

Share

Geef een reactie