We testen het Outdoor eye, de draadloze buitencamera op batterijen. De camera wordt verkocht met GRATIS SD kaart & anti-diefstal beugel.

Volgens de beschrijving is het Outdoor eye is een draadloze camera die altijd en overal een oogje in het zeil houdt. Outdoor eye is werkelijk overal te gebruiken en ideaal om huis, tuin, auto, familie of huisdieren in de gaten te houden. Wordt er een persoon gezien op een moment wanneer dit niet zou moeten? Dan slaat de Outdoor eye alarm aan alle ingestelde gebruikers en neemt automatisch beeld op. Outdoor eye is erg makkelijk te monteren en overal te plaatsen! Een volle accu kan 4-6 maanden meegaan!

Onze bevindingen.

Het outdoor eye wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing, maar deze is ook op internet te vinden. De installatie is eenvoudig zelf te doen. De camera neemt automatisch beelden op en slaat deze op om terug te kunnen kijken. Het werkt eenvoudig en in tegenstelling tot veel andere bewakingscamera’s geen extra kosten. De camera is ook te gebruiken om de camper te beveiligen. Hiervoor is een magnetische verbinding aanwezig. De voet wordt op de camper aangebracht en de camera klikt daar magnetisch op. Tijdens het rijden kan de camera naar binnen worden gehaald.

Nadat je de bijbehorende App heb geïnstalleerd kun je je smartphone of tablet aan de camera koppelen. Je kunt communiceren door de ingebouwde intercom. Praat met bezoeker of meld dat hij niet welkom is.

De camera heeft een kijkhoek van 130 graden. Perfect, wij moesten wel de camera enkele keren bijstellen om niet bij alle passerende voetgangers een melding te krijgen.

U kunt het Outdoor eye hier bestellen!!

 

Share