De industriële ontvetter van ROVEQ

ROVEQ3De industriële ontvetter is geschikt voor meerdere toepassingen in en rond het huis en camper, waaronder:

  • zwarte strepen verwijderen
  • velgen
  • motorblok
  • in de keuken – afzuigkap, wasbak, aanrecht
  • in de badkamer – zwarte voegen, gele aanslag
  • het schoonmaken van het BBQ rooster

Gebruik: verdun de ontvetter 1:5 en breng het aan op het oppervlak met de sprayflacon. laat de ontvetter 5 tot 15 minuten inwerken. Eventueel met het witte schuursponsje behandelen en afnemen met een vochtig microvezeldoekje.

De liquid is ook erg geschikt om de cassette van binnen te reinigen.Vullen met water, liter fles liquid erbij, zo lang mogelijk laten staan. (Af en toe schudden of in de camper tijdens het rijden). Het tast de cassette niet aan, dus mag er zelfs weken in blijven  geweldig goed.zitten.

Omdat de ontvetter ook geschikt is voor de badkamer hebben we het direct geprobeerd bij het bad. En inderdaad het bad, maar ook het toilet en de douche werd glimmend schoon. Ook gebruiken we het ondertussen voor de tegels in de badkamer en de keuken, die Maddy altijd wat lastiger schoon kreeg. Dit werkt met de industriele ontvetter

2014-07-22 13.35.33Natuurlijk wil ik het product ook testen op iets dat erg vuil is en wat ik niet schoon kreeg. Dat waren de achterste wieldoppen van de camper. Deze zijn erg vuil door remstof, pekel e.d.

Ik heb de wieldop van de camper gehaald en de vuile plaatsen ingespoten met de ontvetter. Ik heb dit 15 minuten laten intrekken en vervolgens met het schuursponsje behandeld. Het was wel even poetsen, maar het resultaat mag er zijn, alles keurig schoon en glimmend. Een prima resultaat.ROVEQ8

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook heb ik deze ontvetter gebruikt om de kunststof boven de cabine schoon te maken. Dit werkt prima, beter dan andere poetsmiddelen die ik eerder gebruikt. Ik zet het daarna wel even in de was. De meeste ontvetters tasten de lak aan, hier is in dit geval geen sprake van. Ik spoel het wel goed na. Dit product is een echte aanrader.

Share