Van ROVEQ testen we de glasreiniger. De glasreiniger kan ook gebruikt worden op plexiglas en dat is handig, want de meeste glasreinigers tasten plexiglas en de rubbers aan. Daar is met dit product dus geen sprake van, er is geen alcohol in verwerkt. We zijn benieuwd want de meeste glasreinigers laten een vet laagje op de ruit achter.

Ondertussen is de glasreiniger verbetert en werkt nog makkelijker. Inspuiten, schoonwrijven en met een microvezel droogdoek schoonwrijven. De glasreiniger is zeer geschikt voor het snel en streeploos reinigen van alle gladde oppervlakken. Dit product is oorspronkelijk ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie en wordt al jaren toegepast in deze branche. Dit product is veilig te gebruiken op glas en zelfs plexiglas. Het bevat geen oplosmiddelen en er komen geen schadelijke dampen vanaf. Ook laat dit product geen blauwe waas na en verwijdert het gemakkelijk vervuiling als vingerafdrukken.

web41

 

 

Nadat we zowel de binnenkant als de buitenkant van de ruit hebben gedaan hebben we een keurig schone ruit en zonder vettige aanslag of strepen.

 

Ik maakte er ook het afdekblad van het gasstel mee schoon en ook daar werkt het perfect.

VooDSC07419r de motor- en scooter rijders onder ons, het werkt ook perfect voor het reiningen van je motorvizier zonder krassen.

Share