Coffeeduck.

Koffie, wie drinkt het niet? Thuis maken we gebruik van een Nespresso machine om koffie te zetten, in de camper testen we de Campeo (Senseo).

Coffeeduck
Coffeeduck

In de Campeo gebruik je normaliter koffiepads. Maar niet in alle landen waar we met de camper doortrekken zijn de pads  eenvoudig te krijgen. Op internet kwamen we de website van Coffeeduck tegen die aangaf dat met gebruik van de pads van Coffeeduck de Senseo in een expresso apparaat veranderde. Natuurlijk wilden we dat proberen!

 

 

P1050586

Thuis maken we zo nu en dan gebruik van een Nespresso apparaat, Nadeel vinden we de dat de cups erg duur zijn en je ze altijd moet bestellen. Coffeeduck heeft expressocups die gevuld kunnen worden met fijngemaken koffie. Je kunt dan dagelijks genieten van heerlijke expresso koffie. Natuurlijk proberen we het direct en het werkt geweldig.

In de camper gebruiken we de Campeo die we ook testen. De Campeo is een aangepast senseo apparaat, waar ook de Coffeeduck producten in gebruiken. het bevalt ons prima, een goede smaak, natuurlijk afhankelijk van de koffie die je in de hervulbare pad gebruikt. Wij vinden de koffie veel lekkerder dan met de gebruikelijke pads. Dit smaakt gewoon als echte nespresso koffie. Heerlijk. Daarnaast is het een dubbel gemak, omdat we in landen waar we met de camper komen, niet altijd koffiepads  voor de senseo kunnen krijgen.

P1050631

P1050632P1050633

 

 

 

 

P1050641

 

Share