Camperplaats Terra de Iguanas

Camperplaats Terra de Iguanas (N 40.39045 en W 8.08574) ligt in het groene hart van Portugal. De eigenaars/beheerders zijn Gerrit en Elly, die wij sinds 2006 kennen. We zijn nu voor de vierde keer op hun leuke camperplaats met alle voorzieningen, zoals afvoer zwart en grijs water, elektrisch, een zwembad en een sanitair gebouw.

Mogelijkheden camperplaats

Het is mogelijk om door Gerrit met de fietsen naar Visieu gebracht te worden, zodat u vandaar een prachtig fietspad kunt volgen, dat voornamelijk bergafwaarts gaat. Ook geocaching in de bergen behoort tot de mogelijkheden. Met hun landrover de bergen in om te gaan schatzoeken is natuurlijk ook een van de geweldige mogelijkheden. Daarnaast zijn er iedere morgen verse broodjes. Iedereen die hier geweest is heel tevreden over de geweldige ontvangst en de mooie omgeving zie campercontact. De aankomst op 21 oktober 2014.

Camperplaats Terra de Iguanas
Camperplaats Terra de Iguanas

23 oktober

Met Gerrit en Elly in de omgeving gegeten en  rondgereden. Werkelijk prachtig en heerlijke gerechten voor weinig geld. Heb je geen vervoer, dan wil Gerrit weleens taxi spelen.

 

Share