Reclame

Reclame op onze camper websites?

Camperlanden, Camperpunt, Campervisie, Kampeerautosite en Mobiele-recreatie, behoren net als onze camper startkabel pagina’s  tot de bekendste en meest bezochte Nederlandse- en Belgische camperwebsites op internet. Daarnaast beheren we meerdere camper gerelateerde facebook pagina’s en groepen. Alleen de groepen hebben al meer dan 10.000 leden.

Camperpunt heeft regelmatig dagen met meer dan 1000 unieke bezoekers per dag. Ook Camperlanden en de andere websites scoren bijzonder hoog in de statistieken.  Zo hebben onze websites ieder jaar miljoenen hits en honderdduizenden unieke bezoekers. Door dit grote aantal bezoekers zijn de websites geschikte media om uw bedrijf, product of activiteit onder de aandacht te brengen bij het publiek. Reclame helemaal gericht op de doelgroep van uw bedrijf.

Natuurlijk kunnen we maatwerk leveren, reclame zoals u het wilt, gericht op uw doelgroep. Omdat wij veel publiceren op Facebook, Twitter, Instagram, en Linkdn, Google+ Tumblr, Linkedin en Reddit wordt uw bedrijf steeds bekender wat de verkoop ten goede komt.. Daarnaast publiceren wij enkele malen per maand een nieuwsbrief met ruim 1100 abonnees.

Wanneer u uw bedrijf bekender wil maken bij de groep campergebruikers, dan maken wij graag een offerte, waarbij wij rekening houden met uw wensen. Ook is het, onder voorwaarden, mogelijk artikelen te laten testen, voorbeelden zie camperlanden.eu. Ook andere ideeën zijn natuurlijk welkom.

Wij kunnen uw reclame plaatsen op één of meerdere van onderstaande websites. Naar de mening van bedrijven die uw voorgingen zijn wij goed en goedkoop en dat willen we graag zo houden. Wij maken graag een passende en vrijblijvende offerte.

Ook bezoeken we, als ze op onze route liggen, campings en camperplaatsen, om op deze manier uw camperplaatsen extra onder de aandacht te brengen. Mail ons voor de voorwaarden.

U kunt contact met ons opnemen via info@camperpunt.nl

Onze websites:

Onze startkabel pagina’s:

Daarnaast beheren wij meerdere camper facebookpagina’s, met ruim 10 duizend leden en vele “vind ik leuks”, te weten:

Ook zijn wij te vinden op twitter, google+ en andere sociaal media. Ook hier hebben wij ruin 10.000 volgers.

Wij horen graag, waar uw wensen liggen en passen een offerte daarop aan. U kunt ons mailen op  info@camperpunt.nl

U weet: Adverteren is begeren!

 

Share

Geef een reactie